Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Jens Jakob Soerensen Date: Apr 13, 2010 12:37am
Forum: etree Subject: Server (IO) error by uploading

The last 5 days I have been unable to upload files. In the "Internet Archive Item Editing Tool"-site I press Share and chose the files to upload. App. half way through each file, it returns the "Server (IO) error".
http://ia331204.us.archive.org/edit.php?identifier=stevewynn1992-06-10.flac16
I tried several times and with different identifiers but no luck.
I have uploaded many concerts before using this interface without problems.
Any advise?

Jens Jakob

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Staffgreenone Date: Apr 13, 2010 6:26am
Forum: etree Subject: Re: Server (IO) error by uploading

You may have luck using the non-flash version of the uploader. If you right-click on the fileset tree, you'll get a popover menu with an "Add" option. That worked for me yesterday when everything else was failing.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Jens Jakob Soerensen Date: Apr 13, 2010 9:25am
Forum: etree Subject: Re: Server (IO) error by uploading

Thanks for the tip. It works, but I can only add one file at the time, so it takes forever to upload a concert.
I hope the people behind "The Internet Archive" can find the problem in the flash-uploader so we can use the easy uploader again.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Staffgreenone Date: Apr 13, 2010 9:56am
Forum: etree Subject: Re: Server (IO) error by uploading

I think you can click "Add" again to add multiple files. I do agree that it's a pain though.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Jens Jakob Soerensen Date: Apr 13, 2010 10:03am
Forum: etree Subject: Re: Server (IO) error by uploading

I did that, but when I pressed Upload, only one file got uploaded, the other in the queue failed, and I had to press Upload again and again.
But the flash-upload seems to be working again now, so perhaps the error has been found :-)

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Stafftracey pooh Date: Apr 14, 2010 11:35am
Forum: etree Subject: Re: Server (IO) error by uploading

yes, we had some temporary server issues while we were changing
some configuration to our http servers here.
that should be fixed. it may come up again for a very short spell,
but we're aware of what the issue is, when it happens, and how to fix.
(notice at this very moment i didn't say "know ... *why* it happens" 8-)
--tracey, archive staff